Főmenü
Kezdőlap
Kapcsolat
Keresés
Vendégkönyv
Galéria
Csónakos 2017
Híreink
Alapszabály 2016
Névnap
Ma 2021. 9. 26, vasárnap, Jusztina napja van.
Holnap Adalbert napja lesz.
Támogatóink

http://gonyu.hu

http://timarmix.hu 

http://mmx.hu

  


Designed by:
Frunci
Jegyváltás 2021.
Image

TISZTELT EGYESÜLETI HORGÁSZTÁRSAK!

 

 Tájékoztatjuk Önöket a GÖNYŰI  HORGÁSZ EGYESÜLET 2021. évi jegyárusítás rendjéről.

A horgászjegyek árusításával kapcsolatos szerződés kötés időpontja az országos és a megyei szövetségek között jelentősen megcsúszott. Rajtunk kívülálló okok miatt a jegyárusításra a mai napig sincs szerződésünk a Megyei Szövetséggel. Reményeink szerint ez ezen a héten változni fog, így elhárul minden akadály, és el tudjuk kezdeni a horgászjegyek árusítását.

 

A jegyárusítást, illetve az azzal kapcsolatos adminisztrációt három helyszínen tervezzük.

 

1.      Helyszín: Egyesületünk tanyaháza, az új épületrész bal oldali szobája.

A jegyek árusításának kezdő időpontja: 2021. február 7.-e 900 - 1200 közötti időszakban. Ezt követően 2021. március 28.-ig minden vasárnapon a megjelölt időpontban. Jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőség, ezért kérjük, hogy a jegy árának megfelelő összeggel fizessenek. A vírushelyzetre tekintettel a szobában egyidőben max. kettő fő lehet jelen. Igény esetén a március végi határidőt módosítani lehet, erről a web-lapon adunk tájékoztatást.

 

2.      Helyszín: Egyesületünk szerződést kötött a Horgász Sziget horgászbolttal teljes körű jegyárusításra. Címe:  Győr, Rákóczi F. u. 67. Árkád mellett. Telefon: 96/950-132 Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 09:00-18:00, Szombat: 08:00-14:00

 

3.      Helyszín: Egyesületünk tanyaháza az elmúlt évben megnyitott. Mint a korábbi években is, ismételten lehetőség lesz a horgászjegyek tanyaházban történő kiváltására az alábbiak szerint. Az engedélyeket és a jegyek árát a személyzetnek lehet leadni a nyitva tartási idő alatt. Az engedélyek A leadás hetében elkészülnek, azokat szombaton  1200 utáni időpontban lehet átvenni a leadás helyszínén.

  

A sajnálatos késés miatt elnézést kérünk. Mindenkinek eredményes horgászatot kívánunk.

 

Gönyű, 2021. február 22.

 

                                               Gönyűi Horgász Egyesület Vezetősége

Image
Image 


 

http://gonyuhe.extra.hu, Powered by Frunci