Főmenü
Kezdőlap
Kapcsolat
Keresés
Vendégkönyv
Galéria
Csónakos 2017
Híreink
Alapszabály 2016
Névnap
Ma 2024. 4. 18, csütörtök, Andrea napja van.
Holnap Emma napja lesz.
Támogatóink

http://gonyu.hu

http://timarmix.hu 

http://mmx.hu

  


Designed by:
Frunci
Regisztráció

Tisztelt Horgásztársak !

 

Bizonyára minden Tagunk számára ismert tény, hogy 2019 évben csak az kaphat horgász engedélyt, aki horgász kártyával rendelkezik. Arra kérem minden Tagunkat, hogy az év elejére ha lehetséges mindenki rendelkezzen a kötelezően előírt kártyával. A kártya igénylését, aki internettel, és bankkártyával rendelkezik, egyszerűen pár perc alatt maga is elvégezheti. A regisztrációról minden fontos tudnivaló az alábbi linken megtalálható:

 

https://horgaszjegy.hu/

 

Akinek nincs internet elérése, vagy bankkártyája, a regisztrációt és a kártyaigénylést megteheti az ország számos pontján található regisztrációs pontok egyikén. A regisztrációs pontok listája a https://horgaszjegy.hu oldalon megtekinthető. Fontos tudnivaló, hogy a regisztrációhoz mindenképpen szükséges az adókártya. A regisztrációs pontokon történő igénylésnél sajnos kétszer kell megjelenni, mivel a befizetés sorszámos csekken történik, ezt fel kell adni, majd a feladó szelvényt rögzíteni a rendszerben.

 

Egyesületünk is segíteni kívánja Tagjait, a regisztráció elvégzésében. Minden csütörtökön 17-19 óra között az Orvosi rendelő udvarán található helységben (Védőnői szolgálat melletti ajtó) fogadjuk Tagjainkat.

 

Kérek mindenkit, hogy időben vegyék igénybe ezt a szolgáltatást, ezzel segítve jegykiadóink munkáját.

 

Üdvözlettel:      Szekendi György

 

http://gonyuhe.extra.hu, Powered by Frunci