Főmenü
Kezdőlap
Kapcsolat
Keresés
Vendégkönyv
Galéria
Csónakos 2017
Híreink
Alapszabály 2016
Névnap
Ma 2024. 4. 29, hétfő, Péter napja van.
Holnap Katalin, Kitti napja lesz.
Támogatóink

http://gonyu.hu

http://timarmix.hu 

http://mmx.hu

  


Designed by:
Frunci
Jegykiadás 2024.

2024. évi jegykiadás helyszínei és időpontjai

 

Örömmel értesítjük Tagjainkat, hogy a 2024 évi horgász okmányok elkészültek és január 28-től Egyesületünk is megkezdi azok forgalmazását. Örvendetes tény, hogy az idei évben az engedélyek a tetemes infláció ellenére csak minimális mértékben emelkedtek. Szintén pozitív tény, hogy a horgászati szabályokban nem, vagy csak minimális mértékű változás történt. A horgászat előtt azért érdemes tájékozódni a megváltozott szabályokról.

Az engedélyek kiváltásakor Tagjaink részére segítséget és lehetőséget biztosítunk a lejárt horgász kártyák meghosszabbításához. A Horgászkártyák meghosszabbításához, az adategyeztetés miatt szükséges személyi okmányaikat (személyi igazolvány, lakcím kártya) mindenképpen hozzák magukkal.

Az okmányok forgalmazása az alábbi helyszíneken és időpontokban történik:

 Gönyűn az új Közösségi házban Kossuth Lajos utca 143. Megközelítését az alábbi link mutatja: https://maps.app.goo.gl/krsGcBr9pBJBRsui9?g_st=ic

(volt Gyógyszertár épülete.) Bejárat a belső udvar felöl.

 Január 28-től március 31-ig vasárnaponként 9-től 12 óráig. (kivétel Február 25!)

 

Nyitvatartási időben egész évben:

Horgász Sziget Horgászbolt Győr Rákóczi Ferenc Utca 64. (Árkád mellett)

 

Ezúton kérek mindenkit, hogy a fogási naplókat legkésőbb február 28-ig megfelelően kitöltve adják le Egyesületünkhöz vagy a kijelölt forgalmazói pontokon, vagy Gönyűn, Rákóczi Ferenc utca 1/A alatt lévő fogási napló feliratú postaládába.

Amennyiben valaki Egyesületet kíván váltani az a fogási naplót személyesen adja le, és annak hátoldalán a leadást igazoltassa!

 
Image
Image 
 

http://gonyuhe.extra.hu, Powered by Frunci